Boek een padelbaan

Makkelijk en snel padellen bij jou in de buurt

TPV de Doordraaiers

Poort van Wulven 2, 3992 LZ Houten

Tijdstip

Bezoekadres

Poort van Wulven 2, 3992 LZ Houten

Club details

Contact

+31 30 637 2999
paviljoencommissie@doordraaiers.nl
www.doordraaiers.nl

Accommodatie

Ivm weersomstandigheden is het op dit moment niet mogelijk om buiten tennisbanen te huren. Deze liggen er voorlopig uit tot nader bericht (op of omstreeks maart 2022)De tennisbanen in de blaashal zijn op de aangegeven tijden wel te huur

Onze vereniging heeft breedtesport, betrokkenheid en sociale contacten hoog in het vaandel staan. Wij zijn een vereniging van én gerund  door vrijwilligers! Naast 10 gravel tennisbanen( waarvan 3 in de blaashal), zijn we trots op onze 4 padelbanen ( en bijna 8 ) !

In de winter kan je overdekt tennissen op 3 gravelbanen. 

Vanaf zaterdag, 15 januari 2022 is het weer mogelijk om in de blaashal tennisbanen te huren. Een mondkapje wordt geadviseerd bij het verplaatsen in een tennishal voor iedereen vanaf 13 jaar. Bij het sporten mag het mondkapje af. Daarnaast wordt van de gebruikers van de blaaahal verwacht dat men elkaar onderling controleert op het bij zich hebben én kunnen tonen van een CTB (Corona Toegangs Bewijs)!

Het park is geopend is geopend van 7 uur tot 23  uur. Onze gezellige bar is door de weeks helaas gesloten vanwege de geldende coronamaatregelen. Wel zijn de toiletten en kleedkamers bereikbaar

Je kan in de Corona periode gebruik maken van leenrackets. Deze liggen in de hal van het clubhuis, links van de ingang. Afrekenen via www.padelhouten.nl en dan Online betalen.  Bij vragen graag contact opnemen met Stef Rigaux op 06 23324662.

Les nemen in tennis of padel kan gewoon, voor padel via de ProPadel Academy van Robin Sietsma. 

Het aantal padelleden bij de Doordraaiers heeft een enorme vlucht genomen, daar zijn we als vereniging erg blij mee. Sinds begin dit jaar (2021) hebben wij er ongeveer 100 leden bij gekregen; nu bijna 300 leden. Dit heeft wel een consequenties voor de verhuur van padelbanen. Wij verhuren maximaal 2 van onze 4 banen en dit is alléén mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 08:00-18:30. Op andere dagen en tijden kan er momenteel geen baan gehuurd worden. Men kan niet eerder dan 5 dagen van te voren een baan huren.

Ook kunnen er tennisbanen gehuurd worden via Tennisboeker.nl. Zowel bij Padelboeker.nl als bij Tennisboeker.nl vul je de naam van onze vereniging in, waarna de rest vanzelf wijst. Wilt u meer dan 1 keer een tennisbaan huren of voor een langere periode, neem dan contact op via het email-adres "blaashal@doordraaiers.nl".

Tot binnenkort!

Faciliteiten: 10 tennisbanen, 4 padelbanen, 3 overdekte gravelbanen ( oktober tot april )
Lessen: Tennis en padel
Leraren: Zeer gepassioneerde trainers !