Boek een padelbaan

Makkelijk en snel padellen bij jou in de buurt

Tennis- & padelvereniging Neckslag

Neckerstraat 133, 1456 BC WIJDEWORMER

Tennis- & padelvereniging Neckslag

Neckerstraat 133, 1456 BC WIJDEWORMER

Bezoekadres

Neckerstraat 133, 1456 BC WIJDEWORMER


Club details

Contact

+31 299 430 573
ledenadministratie@tvneckslag.nl
www.tvneckslag.nl

Accommodatie

Tennis & Padelvereniging Neckslag is een duurzame gezellige club waar iedereen van harte welkom is. De vereniging maakt buiten gebruik van 5 gravelbanen, 3 all weather smashcourtbanen en 2 padelbanen. Het grote voordeel voor u is dat u het hele jaar door (Covid proof) kan tennissen op onze 3 all weather smashcourt tennisbanen (buiten) en padellen onze 2 all weather padelbanen (buiten). 

Tennis & Padelvereniging Neckslag heeft een gezellige kantine met professionele bediening waardoor er na het sporten altijd wat gegeten en gedronken kan worden. Verder kan je lekker genieten van je drankje op het terras met met uitzicht op de banen. Bij de bar kunnen (padel) rackets worden gehuurd. Wij vragen 3,00 Euro per (padel)racket direct af te rekenen bij de bar. LET OP: verhuur betreft de BUITEN banen! Mocht je binnenbanen willen huren, dan kan je (voorlopig) contact opnemen met het centrum via 0299-723281.

LET OP: Het centrum (binnen) is vanwege Corona gesloten en niet/slecht bereikbaar. Het is daarom tot nader order vanuit de Overheid, niet mogelijk om rackets te huren. 

Wil je een keer komen kijken, een proefles nemen of een keer op een van onze racketochtenden (voorlopig on hold i.v.m. Corona) meedoen, dan ben je van harte welkom. Mocht je overwegen om lid te worden van onze vereniging, dan kan je zowel tennissen als padellen. Dus 2 sporten voor de prijs van 1! Voor al je vragen kan je contact opnemen met één van onze bestuursleden via deze link.

Annuleringstermijn: 24 uur

Aantal leden: 625
Faciliteiten: 5 gravelbanen, 3 all weather smashcourtbanen en 2 padelbanen
Lessen: Er is een ruim pakket aan lessen beschikbaar, van beginner tot aan de gevorderde wedstrijdspeler.
Leraren: Joost Franke (06 53340880), Milco Boon en Jurre Holman (allen KNLTB gecertificeerd)