Boek een padelbaan

Makkelijk en snel padellen bij jou in de buurt

T.V. T.I.O.S.

Griendweg 19, 4254 CR SLEEUWIJK

Tijdstip

Bezoekadres

Griendweg 19, 4254 CR SLEEUWIJK

Club details

Contact

+31 6 52583345
padel@tvtios.nl
www.tvtios.nl

Accommodatie

Vanaf december 2021 hebben ook niet-leden de mogelijkheid om gebruik te maken van onze nieuwe padelbanen. TV TIOS beschikt over twee padelbanen en deze kunnen geboekt worden in de zgn. daluren: maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 18:30 uur en in het weekend van 12:30 tot 18:30 uur. Daarnaast kunnen er ook padelrackets gehuurd worden voor € 2,50 per racket. De reservering vindt plaats per 1,5 uur en bedraagt € 30,-. De ballen worden (voorlopig) gratis ter beschikking gesteld. Hoe ga je te werk:

1. Maak een reservering in Padelboeker.nl 

2. Neem contact op met Peter Roodbeen, contactpersoon Padel (06-52583345, bellen of appen) om een afspraak te maken over toegang tot het park. Peter zorgt er dan voor dat je een pasje krijgt waarmee je het park op kan. Ook is het mogelijk dat Peter of iemand anders de toegangsdeur van het park voor jullie opent.

3. Na afloop leg je de gehuurde rackets incl. ballen weer terug in de box, sluit je de toegangspoort van het park en breng je het pasje terug bij Peter.

We wensen je veel plezier bij  de uitdagende en leuke sport padel en natuurlijk hopen we dat je uiteindelijk lid wordt van onze gezellige vereniging!

Het bestuur van TV TIOS Sleeuwijk

 

Faciliteiten: TV TIOS beschikt over vijf tennisbanen en twee padelbanen. TV TIOS is de eerste tennisvereniging in het Land van Heusden en Altena (Gemeente Altena) die beschikt over padelbanen. TV TIOS is een gezellige vereniging die al meer dan 50 jaar een prominente rol speelt in het sportieve Sleeuwijk.
Lessen: De padeltrainingen worden verzorgd door padelschool BOB Padel uit Tilburg en de tennistrainingen worden verzorgd door tennisschool Bas-Ta uit Gorinchem.
Leraren: Padel: Bob Bergmans en Maurice Bal; Tennis: Bastiaan de Paauw en Michel van Veen.