Boek een padelbaan

Makkelijk en snel padellen bij jou in de buurt

L.T.C. De Klinkaert

Steegerf 6, 5151 RB DRUNEN

Tijdstip

Bezoekadres

Steegerf 6, 5151 RB DRUNEN

Club details

Contact

+31 416 373 478
baanboeker@klinkaert.nl
www.klinkaert.nl

Accommodatie

Welkom bij LTC De Klinkaert!

Heb je zin om een partijtje te tennissen of padellen maar ben je geen lid van onze vereniging boek dan hier een baan!

Niet-leden kunnen een baan reserveren van:

Ma - Vr: 10:00 -18:30 uur

Za & Zo: 13.00 - 18.30 uur

Door lessen, competities, toernooien en andere activiteiten kunnen hier wijzigingen op zijn. Op padelboeker.nl en tennisboeker.nl zie je automatisch de daadwerkelijk beschikbare uren.

Vereniging & Sportpark

L.T.C. De Klinkaert is een vereniging waar gezelligheid voorop staat en sportieve prestaties belangrijk zijn. De Klinkaert is opgericht op 15 maart 1955 en is gevestigd in Drunen aan de rand van het prachtige natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Het complex bestaat uit acht in 2020 vernieuwde LED-verlichte kunstgras tennisbanen, twee padelbanen (2019) en beschikt over ruime kleedkamers en douches (vernieuwd in juni 2021). Naast de banen hebben we een eigen clubhuis, een gastvrije ontmoetingsplaats waar bezoekers voor en na hun partijtje graag samenkomen en kunnen genieten van een drankje. Het clubhuis is gedurende bovengenoemde tijden meestal geopend van 09.30 – 11.30 uur (ma-vr) en van 10.00 – 14.00 uur (weekend).

Huur van padelrackets en ballen is mogelijk.

De kosten hiervoor bedragen Euro 2,50 per racket, de ballen zijn gratis. Indien hiervan gebruik wordt gemaakt dient vooraf het betreffende bedrag te worden overgemaakt naar bankrekeningnummer NL77RABO0112610722 t.n.v. LTC De Klinkaert o.v.v. "huur padelrackets".

Vergeet niet een mail te sturen aan penningmeester@klinkaert.nl bij huur van padelrackets. Op vertoon van de mail waarin de betaling wordt bevestigd kunnen de rackets en ballen worden afgehaald bij restaurant Duinrand (gelegen naast het sportpark). Na afloop moeten de rackets en ballen aldaar weer worden ingeleverd. 

Je kunt 2 weken voorafgaand dat je wil spelen een baan huren.

Tot 4 uur voor je aanvangstijd kun je de baan gratis annuleren. Daarna worden de volledige kosten in rekening gebracht. Annuleren via een mail aan: baanboeker@klinkaert.nl

Faciliteiten: Ons sportpark beschikt over 8 kunstgras tennisbanen (vernieuwd in 2021) en 2 padelbanen (aangelegd in 2019).
Lessen: Het volgen van tennis en/of padel lessen behoort tot de mogelijkheden. Geïnteresseerd? Stuur een mail naar baanboeker@klinkaert.nl.
Leraren: Tennis: Dick Wittkampf, Padel: Bob van Rijen