Boek een padelbaan

Makkelijk en snel padellen bij jou in de buurt

T.V. Heksenwiel

Heksendans 2, 4823 JX BREDA

T.V. Heksenwiel

Heksendans 2, 4823 JX BREDA

Bezoekadres

Heksendans 2, 4823 JX BREDA

Club details

Contact

+31 6 14359649
webmaster@tv-heksenwiel.nl
www.tv-heksenwiel.nl

Accommodatie

  • TV Heksenwiel is gelegen midden in de jonge wijken Kroeten, Overkroeten en Asterd in de Haagse Beemden en is dan ook een relatief jonge vereniging opgericht in 1994.

Bij een jonge vereniging hoort jong elan en dat vertaalt zich in talloze activiteiten om ervoor te zorgen dat leden elkaar snel en op een sportieve wijze leren kennen.

Padel is hiervan een goed voorbeeld. Padel is een combinatie van tennis en squash en op dit moment één van de snelgroeiende sporten in Nederland.

Wij bieden jaarlijks een volledig recreatie- en competitieprogramma aan voor zowel padel als tennis.

Behalve ons sportief aanbod is ook de horeca onomstreden. Een gezellig sfeervol clubhuis waar het overdag en in de avonduren meer dan gezellig is. Het bekende Brabantsche "Ons kent ons". Deze gemoedelijke sfeer en speciale toernooien dragen daarnaast bij aan de toegankelijkheid voor nieuwe leden en zorgen ervoor dat zij zich direct welkom voelen.

Aantal leden: 676
Faciliteiten: TV Heksenwiel beschikt over 11 kunstgras tennisbanen en 2 padelbanen met led-verlichting. Een gezellig en ruim clubhuis met overdekt terras.
Lessen: Er is een ruim pakket aan zowel tennis- als padellessen beschikbaar. Voor de beginner tot aan de ver gevorderde speler. Tennislessen gegeven door Tennisschool Matchpoint. Padellessen door Padel-Only.
Leraren: Padelleraren: Arwin Romeijn, Pablo Moreno Hernandez & Wally Willemen. Tennisleraren: Hans Peppelenbos, Mischa Roubos en Jérémie Levebre.
Annuleringstermijn: 24 uur