Boek een padelbaan

Makkelijk en snel padellen bij jou in de buurt

T.V. Heksenwiel

Heksendans 2, 4823 JX BREDA

T.V. Heksenwiel

Heksendans 2, 4823 JX BREDA

Bezoekadres

Heksendans 2, 4823 JX BREDA


Club details

Contact

+31 76 541 6344
webmaster@tv-heksenwiel.nl
www.tv-heksenwiel.nl

Accommodatie

TV Heksenwiel is gelegen midden in de jonge wijken Kroeten, Overkroeten en Asterd in de Haagse Beemden en is dan ook een relatief jonge vereniging opgericht in 1994.

Bij een jonge vereniging hoort jong elan en dat vertaalt zich in talloze activiteiten om ervoor te zorgen dat leden elkaar snel en op een sportieve wijze leren kennen.

Padel is hiervan een goed voorbeeld. Padel is een combinatie van tennis en squash en op dit moment één van de snelgroeiende sporten in ter wereld. Vandaar dat wij in het najaar 2021, bij de oplevering van het gemoderniseerde park, van 2 naar 4 banen zullen gaan. Tevens zullen dan alle kunstgras tennisbanen vervangen zijn voor claycourt.

Ook bieden wij jaarlijks een volledig recreatie- en competitieprogramma aan voor zowel padel als tennis.

Behalve ons sportief aanbod is ook de horeca onomstreden. Een gezellig sfeervol clubhuis waar het overdag en in de avonduren meer dan gezellig is. Het bekende Brabantsche "Ons kent ons". Deze gemoedelijke sfeer en speciale toernooien voor nieuwe leden dragen daarnaast bij aan de laagdrempelige  toegankelijkheid en zorgen ervoor dat deze leden zich direct welkom voelen.

Verhuur is mogelijk via www.padelboekernl.

Faciliteiten: TV Heksenwiel beschikt over 10 claycourt tennisbanen, 4 padelbanen (najaar 2021) met led-verlichting . Gezellig clubhuis met overdekt terras.
Lessen: Er is een ruim pakket aan zowel tennis- als padellessen beschikbaar. Voor de beginner tot aan de ver gevorderde speler. Tennislessen gegeven door Tennisschool Matchpoint. Padellessen door Padel-Only.
Leraren: Padelleraren: Pablo Moreno Hernandez & Wally Willemen. Tennisleraren: Hans Peppelenbos, Mischa Roubos en Jérémie Levebre.