Boek een padelbaan

Makkelijk en snel padellen bij jou in de buurt

TPV De Dassenburcht

Sportparklaan 2 b, 6336 AB HULSBERG

TPV De Dassenburcht

Sportparklaan 2 b, 6336 AB HULSBERG

Bezoekadres

Sportparklaan 2 b, 6336 AB HULSBERG

Club details

Contact

+31 45 405 1867
contact@tpvdedassenburcht.nl
www.tpvdedassenburcht.nl

Accommodatie

TPV De Dassenburcht is een tennis- en padelvereniging gevestigd aan de Sportparklaan 2/B in Hulsberg (Zuid-Limburg, gemeente Beekdaelen). De vereniging ontstond door de fusie van de tennisverenigingen van Hulsberg, Nuth en Wijnandsrade en werd in mei 2017 opgericht. Sinds 1 juli 2018 beschikt TPV De Dassenburcht over een vernieuwde accommodatie met een mooie kantine met een groot terras, 8 graveltennisbanen en 2 padelbanen met ledverlichting. Bij TPV De Dassenburcht gaan sportiviteit en gezelligheid hand in hand. Bij onze vereniging zijn spelers van elk niveau en elke leeftijd van harte welkom, ook als je nog nooit hebt getennist of gepadeld.

Onze padelbanen zijn in principe het hele jaar door te huur en de tennisbanen alleen van begin april tot medio november. Baanhuur via dit platform is vooralsnog alleen mogelijk tussen 9:00 en 17:00 uur (op weekdagen en in het weekend). Je kunt maximaal 7 dagen van tevoren boeken.

Wil je eens proberen of padel wat voor jou is? Bij ons kun je eventueel padelrackets en -ballen huren als je zelf nog geen padelmateriaal hebt. Ga je voor het eerst padellen, dan is een proefles (met een groepje van minimaal 4 personen) onder leiding van onze padeltrainer aan te bevelen zodat hij je de basisbeginselen kan vertellen.

Neem bij vragen gerust contact op via contact@tpvdedassenburcht.nl.

 

Aantal leden: 456
Faciliteiten: 8 tennisbanen en 2 padelbanen
Lessen: Tennis- en padellessen kunnen worden verzorgd door onze gecertificeerde trainers
Leraren: Tennis: Arnold Santegoeds, Edgar Simonyan. Padel: Bjorn Boumans